Hingster og salgshester

P.R.E. hingster tilgjengelig for avl i Norge

Hingst til avl: tekst og inntil to bilder. Gratis for medlemmer og kr 300 for ikke-medlemmer. Annonsen gjelder per avlssesong og hingsten skal være norskeid. Info og bilder sendes til Guro Hansen på e-post: ghanshest@gmail.com

Hingster tilgjengelig 2017:

Nocivo

Sort P.R.E hingst født 1999. ca 157 cm i mankehøyde. E: Majestuoso V U: Nociva

Oppdretter : Marquez De Velilla , Spania

 

I stamtavlen hans finner du kjente hingster som Leviton, Agente, Maluso, Jenson og Tangible. Faren til Nocivo er Romero Benitez hingsten Majesuoso V. På farssiden er det Romero Benitez og Militar linjer som går igjen. På morssiden finner man linjer som Escalera, Terry og Bohorquez Riaz i tillegg til Militar.

 

Nocivo har gått aktivt konkurransekjøring som ung og ble Maraton Champion for tospann på SICAB i 2004 (5 år gammel) sammen med hingsten Mulato. Nocivo kom til Norge i januar 2012. Allerede i mars samme år ble han stilt med kjøreprøve på kåring for spesialraser på Starum. Han ble 2.premiert med nr 1 i kvalitet. Han har oppnådd gode poeng og plasseringer på diverse show og utstillinger i Norge.

Nocivo er en holdbar hest som til tross for en aktiv konkurransekarriere i ung alder, fortsatt har friske fine ben og er i jevn bruk. I en alder av 17 år debuterte han som dressurhest på lett nivå, og han har begynt å smake på det å forsere bommer. Sprangteknikken som så ut til å være fraværende, ser ut til å være der likevel. Så hvem vet? Kanskje han debuterer i sprang på lavt nivå (rytteren er ikke så tøff) før han fyller 20?

Nocivo har ett meget godt gemytt og svært gode bevegelser. Han er en hingst det er enkelt å ta med seg ut på stevner, utstillinger og kurs. .

 

I 2017 vil Nocivo ta i mot maks tre hopper til bedekning. To plasser er allerede reservert pr oktober 2016. Nocivo står oppstallet i Brumunddal, Norge. Han bedekker naturlig for hånd. Ønsker du mer informasjon,ta kontakt med Guro Hansen på Facebook, på tlf +47 95841041 eller e-post: ghanshest@gmail.com/kontakt@eplehagenpre.com .

 

Hjemmeside: www.eplehagenpre.com

PRE hester til salgs

Medlemmer kan annonsere gratis her. Vennligst gi beskjed når hesten er solgt. Ta kontakt med Guro Hansen på epost: ghanshest@gmail.com for å annonsere her.

Altanero CVII

 

Altanero CVII må dessverre finne et nytt hjem. Han ble født i 2005, og ble vallak som 6-7 åring. Utdannelsenivået er middels A. Høyden er 1,63 m. Han har ikke hatt en eneste syk dag i sitt liv, og er helt uproblematisk m.h.t. håndtering og lasting.

 

Pris NOK 170.000,-

 

Fra 15. september 2016 blir denne hesten stående for salg i Sverige. Han står i dag på Nordfjordeid. Ta gjerne kontakt på tlf. 90776630 ved interesse.

Solgt!

Liadal, 6150 Ørsta

Org. nr. 994 050 508 Kontonr. 1503.12.96622

E-mail: info@prenorge.no