Oppdrettere
LOGO

Norske oppdrettere av P.R.E.


Medlemmer av Norsk P.R.E. avlsforening kan få gratis oppføring her. Øvrige oppdretter betaler kr 200,-- pr år for å stå oppført her. Ta kontakt med Guro Hansen på e-post: ghanshest@gmail.com

___________________________

Stutteri Lundgreen, Hokksund


Her kommer det mer info etterhvert.

Eier: Lin Lundgreen, Vinsvoldveien 123, 3300 Hokksund

Mobil: 90566472 

Epost: lin.lundgreen@gmail.com

Hjemmeside: Under oppbygging på domene stutteri-lundgreen.no

___________________________

Eplehagen PRE, Brumunddal


I 2015 kom det første PRE føllet til verden hos oss i Brumunddal. Avlen foregår i liten skala med fokus på at føllene skal utvikle god grunnkondisjon og koordinasjon ved å vokse opp på store områder med varierende terreng. Calificadohoppen Quincalla V er mor til de første PRE føllene her på gården. Høsten 2016 kom den borkete Paco Marti hoppen Emperatriz LXV og den palomino fargete hoppen Gandula A til gårds. I 2019 kom Seni Regenta til gårds. 


Den sorte PRE hingsten Nocivo (sort med pearlgen) er tilgjengelig for naturlig bedekning av et begrenset antall hopper for hånd. Både Nocivo og Quincalla V har sin egen facebookgruppe der man kan se bilder og videoklipp av de og deres avkom.

Eier: Guro Hansen, 2384 Brumunddal

E-post: ghanshest@gmail.com/kontakt@eplehagenpre.com

Hjemmeside: www.eplehagenpre.com

___________________________

Stutteri Pre-Arab, Bodø


Vi er et stutteri i Bodø, som driver oppdrett av P.R.E, Fullblodsarabere og Shagya-Arabere. Vi har drevet med oppdrett av hest siden 2003. Vi ønsker å avle frem kvalitets hester og spesialiserer oss på de sjeldne fargene crem, pearl og sort! Vi ønsker at våre hester skal ha så god kvalitet og ettertraktede blodslinjer, at de også vekker interesse i det internasjonale markedet. Vi har allerede eksportert hester til utlandet, blant annet til Dubai.

 

Det er viktig for oss at kvaliteten på hestene går fremfor farge, og vi har derfor brukt mye ressurser på import av hest fra utlandet. Dette for å få best mulig kvalitet og for å kunne ha flere forskjellige blodslinjer innenfor crem og pearl tilgjengelig på vårt stutter. Spesielt har vi vektlagt avl på sjeldne og lite brukte crem blodslinjer, for å kunne tilby noe utenom det vanlige og ha hester som kan krysses med den dominerende crem linjen som er på markedet i dag. De fleste crem hester på markedet i dag kommer stort sett fra en crem blodslinje! Gjennom våre avlshingster Ronaldo og Zafiro, har vi en av de mest sjeldne crem linjene i P.R.E rasen i dag. Vi ønsker hele tiden å forbedre oss og vår avl, og legger store resurser i å oppnå våre mål med å finne de rette hestene som passer inn i vårt avlsprogram. I vår hoppe stall finnes mange gode hopper fra kjente og godt meritterte blodslinjer. Vi ønsker å vise at "farge avl" nødvendigvis ikke er negativt og at en kan si "ja takk begge deler" - gode hester som også skiller seg ut i mengden!

 

Vi driver også hingstestasjon hos oss og kan sende fersk sæd fra våre hingster til hele landet. Hvilke hingster som er tilgjengelige for avl, samt priser finnes på vår hjemmeside.

 

Vi har stort sett alltid salgshester inne hos oss og har mellom 5-8 fødte føll i året. Vi har god kontakter med gode transportører og er behjelpelig med transport av hest til hele landet! Vi strekker oss alltid langt for at kundene kan få kjøpt den hesten de ønsker hos oss.

 

Eier: Stutteri Pre-Arab

E-mail: pre-arab@online.no

Hjemmeside: www.pre-arab.no

Facebook: https://www.facebook.com/PreArab/

___________________________

Bjørkeik gård, Nannestad

 

Oppdretter av vakre, intelligente og atletiske andaluser. Føll ventes i 2020. 

 

Vi avler på anerkjente spanske  blodslinjer som bla Paco Marti, Escalera, Centurion og Yeguada Militar. 

 

Bjørkeik ligger i Nannestad, 40 min fra Oslo, 15 min fra Gardermoen. 


 

Mobil 95912009

Mail: m_ulfen@hotmail.com

Facebook: «Bjørkeik gård»

Norsk PRE avlsforening v/Kåre Liadal, Liadalsvegen 882, 6152 Ørsta

Org. nr. 994 050 508 Kontonr. 1503.12.96622

E-mail: info@prenorge.no